Antiex Baset N-I-PC109, 1 x 9W, 3 h

<< Bec LED E27 / B22 - 9W - 144 leduri

Bec LED E27/B22 9W; 144 led-uri >>

Antiex Baset N-I-PC109, 1 x 9W, 3 h

Soclu lampa: TC-SEL/2G7
Dimensiuni: 338x173x105x230x100
Greutate: 1.8 kg

Aplicatii: Baset – N si Multibaset - N sunt corpuri de iluminare de emergenta industriale, rezistente la apa si praf, proiectate pentru medii de lucru cu risc de explozie. Corpurile Baset-N sunt servesc la iluminarea de urgenta nementinuta, iar corpurile Multibaset-N la iluminarea de urgenta mentinuta.

 

Corpul propriu-zis de iluminat este realizat prin injectie si fabricat din policarbonat de culoare gri RAL 7035.


Invelis: Invelisul activ lumios este produs prin tehnologia de injectie. Invelisul optic transparent este din policarbonat. Suprafata exterioara este complet neteda pentru o curatare usoara.


Cleme: Sistemul de esanteizare si inchidere este dat de clemele din policarbonat.

 

Reflectorul: Reflectorul este produs din foita metalica alba. Componentele electrice sunt montate pe el.
 

Echipamentul electric: Unitatea de urgenta, acumulatorii de urgenta, blocul terminal fara suruburi pentru conectarea conductorilor de pana la 2.5 mm², suportul pentru lampa. Butonul de test si dioda LED verde sunt plasate pe latura accesibila la inlocuirea sursei.

 

Sistemul de fixare: Sistemul de fixare garanteaza ca in timpul montarii rezistenta la apa si la praf nu sunt afectate. Corpurile de iluminat sunt dotate cu cleme de prindere usor de fixat. Conexiunile sunt detasabile. Modelele din seria Baset-I pot fi suspendate de un cablu printr-un dispozitiv special cu auto-blocare. Suspendarea face fixarea usoara si are o acuratete de 1mm. O alta posibilitate este de a atarna corpul de iluminat de un lant printr-o bratara.
 

Pachetul standard: 2 elemente de sustinere etanse, 2 arce de fixare, 2 mufe de esanteizare, clema dubla pentru cabluri de alimentare. Corpurile de iluminat sunt echipate cu sursa luminoasa Dulux S/E 9W/21 sau Dulux S/E 11W/21 si pictograme.

 
Traducere