Aparat de sudura fibra optica FSM 100M


Cod Produs [TP.FSM-100M/P]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Router Wireless 3G 300Mbps

Aparat de sudura fibra optica FSM 60S >>

Aparat de sudura fibra optica FSM 100M

Fujikura, liderul mondial in materie de aparate de sudura fibra optica, prezinta doua noi modele de splicere: FSM-100M, respectiv FSM-100P, acesta din urma fiind special destinat sudurii fibrelor de tip PM. Ambele modele ofera o serie de tehnologii care vin in intimpinarea nevoilor in crestere ale fabricilor si laboratoarelor de cercetare din industria optica, oferind clientilor fiabilitatea si functiile de care acestia au nevoie:

Caracteristici:

-Sistem de prindere patentat de tipul "split v-groove"

*acest design innovator permite fixarea fibrelor optice cu diametre cuprinse intre 60um si 2000um fara a fi necesara schimbarea clemelor.

-Doua tehnologii de aliniere pentru fibrele PM

*Fujikura a dezvoltat o noua tehnologie de aliniere, denumita IPA. IPA permite si estimarea corecta a PER pentru toate tipurile de fibre PM. Splicerul FSM-100P include atat aceasta noua tehnologie cat si pe cea traditionala, PAS, oferind cele mai bune performante pentru sudura fibrelor de tip PM.

-Pozitionare a fibrei de tip "Plasma Zone"

*aparatele de sudura "ARC Master" incorporeaza o serie de tehnici de pozitionare a fibrei, respectiv a electrozilor pentru a asigura un nivel de versatilitate fara precedent in sudura fibrelor LDF cat si a celor cu diametre foarte mici.

-Tehnologie speciala de calibrare a arcului

*aceasta tehnologie de calibrare faciliteaza un transfer usor a aplicatiilor de sudura din sectorul de R&D in cel de productie, prin asigurarea unei performante constante si exploatarea la maxim a capacitatilor de aliniere "Plasma Zone".

-Tehnica imbunatatita de estimare a pierderilor

*prin analiza aspectului suduri atat in timpul descarcarii arcului electric (la cald) cat si dupa ce acesta s-a incheiat (la rece) noua generatie de splicere ofera o precizie fara precedent in estimarea pierderilor.

-Cleme de fixare paralele cu bacurile de aliniere (v-grooves)

*pentru sudura fibrelor cu diametre mari, glemele avand o pozitie paralela cu cea a bacurilor de aliniere. Acest lucru este important pentru minimizarea modurilor de ordin superior in fibrele cu invelis optic dublu.

-Tehnologie de baleere a arcului

*cresterea intervalului de baleere a arcului imbunatateste capacitatea splicerului de efectuare a unor suduri intre fibre cu diametre a miezului diferit, prin realizarea unei zone de adaptare in care miezul variaza lent de la o fibra la cealalta.

-Design ergonomic

*un design special conceput pentru utilizarea facila, fara colturi ascutite de care fibra sa se agate, dimensiunile aparatului fiind similare cu cele ale unitatilor din generatiile trecute.

-Update de firmware prin internet

*upgrade-ul de firmware se realizeaza prin simpla conectare a splicerului la PC prin intermediul unui cablu USB si rularea functiei de update din cadrul softului cu care aparatul vine insotit.

 
Traducere
Informatii Producator
Pagina Fujikura
Alte produse