Conditii de utilizare

Conditii de utilizare

Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul BWB Family Holding. Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul nostru sa fie placuta si lipsita de probleme, va supunem atentiei termenii si conditiile ce trebuie respectate de ambele parti.

Intregul continut al site-ului nostru, incluza grafica, texte, imagini si date este proprietatea SC BWB Family Holding SA. Folosirea fara acordul scris al societatii a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate datele oferite de clientii nostri sunt confidentiale. Datele pe care clientii nostri le introduc in formularul de inregistrare sau in formularul de cerere oferta, nu vor fi folosite decat in scopul declarat al acestui magazin on-line si niciodata nu vor fi trimise sau date altor persoane.

BWB Family Holding SA isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora.

BWB Family Holding SA isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile acestui site fara o notificare prealabila.

Dreptul de denuntare unilaterala

Pentru a elimina factorul de risc intilnit in cazul achizitiei folosind internetul, BWB Family Holding va respecta recomandarile legale privind renuntarea la cumparare conf. OG 130/2000. Returnarea se va face pe cheltuiala cumparatorului respectand aceleasi conditii specificate la capitolul Transport & Returnari. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in termen de max. 30 zile lucratoare de la returnare.

Litigii

In cazul unor eventuale conflicte intre BWB Family Holding SA si clienti, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta conform legilor in vigoare.

Continua
 
Traducere