Dispozitiv de golire canistra si palnie de umplere rezervor


Cod Produs [DURGC]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Cablu coaxial TCC2YY-I 1x0.6

ACUMULATOR Ni-MH AAA-size,1000mAh, blister 2 buc, Energenie MC-AG-BA-103-1 >>

Dispozitiv de golire canistra si palnie de umplere rezervor
Palnia de golire pentru canistre cu filtru elimina impuritatile si apa din benzina, motorina sau alt tip de combustibil (petrol, gaz lampant). Palnia de canistre este folosita la umplerea de rezervoare pentru utilaje agricole. 
 
Dispozitivul de golire este prevazut cu o garnitura de cauciuc rezistenta la produse petroliere si de asemenea este echipat cu o sita inoxidabila ce nu permite infiltrarea apei in rezervor.

palnie canistra / dispozitiv golire canistra filtrare combustibilpalnie canistra cu palnie, filtru si furtun de golire
 
Dispozitivul de umplere rezervor este util tuturor utilizatorilor de motopompe, drujbe, generatoare de curent, motoare de barci, utilaje agricole si tuturor celor care folosesc canistre metalice pentru alimentarea diferitelor echipamente antrenate de mini motoare termice.
 
Palnia de golire eate prevazuta cu un orificiu pentru aer, in asa fel incat golirea canistrei sa se faca fluent si fara socuri sau intreruperi. La nevoie furtunul de evacuare poate fi inlocuit cu unul mai lung cu conditia ca acesta sa fie rezistent la produse petroliere.
 
In comparatie cu produsele similare din metal obisnuit (tabla subtire oxidabila) prezentul produs are rezistenta foarte mare la socuri. Rezistenta foarte mare la socuri, materialul din care este confectionat PEHD (polietilena de inalta densitate), si in general constructia robusta ii confera acestui dispozitiv de umplere rezervor/golire canistre, o rezistenta si o fiabilitate foarte ridicata ceea ce ne incurajeaza sa acordam garantie pe viata acestui produs.
dispozitive de golire canistre sau umplere rezervor
Denumiri similare si sinonime: palnie de golire, furtun de golire mufa de golire, stut, dop canistra cu furtun si orificiu de golire, palnie de umplere rezervor.
 
Ca volum dispozitivul este foarte compact, ocupa un loc moderat si este prevazut a se fixa pe capacul canistrei inainte si dupa ce aceasta a fost golita. Dimensiunile palniei de umplere rezervor sunt:
  • 58 mm latime
  • 128 mm lumgime + lungime furtun
Dipozitivul de umplere rezervoare permite depozitarea in spatii inguste si in locurile prevazute pentru scule auto in interiorul oricarui vehicul.
 
Traducere