Kipor IG2000 Generator cu Inverter de 2000 Watt putere.
Generator pentru Camping (model nou 2012) Kipor IG2000

Saptamana asta am sa va spun ce preturi speciale sunt pentru Generatorul de 2000 Watt putere Kipor IG2000 cu Invertor. Generator de Camping (model nou 2012), exista la cel mai bun magazin special pentru tine si familia sau prietenii tai. Dar, Inainte de a va prezenta Kipor IG2000 Inverter Generator 2000 Watt putere Camping Generator (nou model 2012), va rugam sa consultati descrierea si detaliile mai jos :). Generatorul Kipor IG2000 Inverter 2000 Watt putere Generator pentru Camping (model 2012), detalii produs:

  • Puterea nominala este de 1600 Watt.
  • MFG Model # IG2000P
  • Generator cu 2 ani de garantie.
  • Acest generator poate fi conectat in paralel si este gata echipat. Este necesar setul de conexiune paralela Kipor.

Generator camping ig2000

Descrierea produsului: Versiunea de conexiune paralela a IG2000 va permite sa conectati doua generatoare IG2000P folosind un kit optional de cabluri conectate In paralel cu dubla de iesire de putere maxima. Acest lucru permite pornirea si functionarea unui aparat de aer conditionat 13, 500 BTU de In cele mai multe conditii posibile. Consumatorului ii este data o mai mare versatilitate de functionare. Pentru mai multe detalii despre Generatorul de Camping de 2000 Watt Kipor IG2000 cu Inverter trimiteti o cerere de oferta. Cel mai bun pret pentru Generator (nou model 2012) Kipor IG2000 Invertor Generator Camping 2000 Watt.

Generator cu Invertor 2000 Watti putere Camping Generator (nou model 2012) 

Generatorul face parte din generatoarele digitale cu invertor si sunt cu aproximativ 50% mai mici si mai usoare decat generatoarele traditionale, deoarece alternatorul este conectat direct la motor si, prin urmare, volanta este eliminata. 

Designul sistemului de admisie a aerului de racire este patentat. Sistemul de gestionare a energiei prin acceleratie inteligenta si constructia ofera o atenuare a sunetului si invertor, toate se combina pentru a produce bijuterie de echipament pentru energie electrice portabila.

Certificare - Generatoarele digitale KIPOR au primit certificari APE, CE, CETL, PSE.

Sistemul Green Power - KIPOR Digital Seria Sinemaster face parte din cea mai ecologica clasa de generatoare pe piata. Sistemul de reducerere de zgomotul in doua trepte ofera rezultatele de reducere de 10-15 decibeli fata de grupurile electrogene traditionale. Eficienta de combustie rezulta intr-un sistem de emisii ultra-redus.

Calitatea curentului  - KIPOR utilizeaza tehnologia inverter In cele digitale generatoarele din seria Sinemaster pentru a produce o pur sinusoidala

unda de iesire AC. Unitatea invertoare regleaza exact tensiune si frecventa. Va puteti baza pe acest generator pentru a alimenta in conditii de siguranta toate echipamentele electronice, inclusiv aparatele si instrumentele controlate prin microprocesor.

Beneficii - In plus fata de putere curata, insonora si eficienta, KIPOR ofera protectia la suprasarcina si protectie la nivelul scazut de ulei. Sistemul unic Smart Throttle variaza automat si inteligent viteza motorului in functie de sarcina si conduce la scaderea consumului de carburant si cu mai putin zgomot de motor. Foloseste de la 20 pana la 40% mai putin combustibil decat un generator conventionale intr-un timp mai lung de functionare.

Gama de modele - KIPOR ofera o serie de generatoare cu iesire pentru a se potrivi special pe cererea dumneavoastra.

Acest articol a fost publicat pe data de joi 05 septembrie, 2013.
Spune unui prieten
Recomanda acest articol unui prieten:
Adresa e-mail:  
 
Traducere