Kit-MTS1 Trusa de scule pentru fibra optica


Cod Produs [TP.MTS1]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Cutter robust pentru invelisul primar de plastic 1mm-12mm

FO-VFL Sursa de lumina rosie >>

Kit-MTS1 Trusa de scule pentru fibra optica

O noua varianta a setului de unelte utilizate in cadrul jonctiunilor de fibra optica este disponibila. Aceasta noua trusa este foarte accesibila ca pret si contine urmatoarele:

Contine:

-Servetele speciale pentru curatarea fibrei inaintea sudarii. Nu lasa scame. Pachetul contine 100 de bucati de 100x100mm.

-Foarfece pentru kevlar cu maner anti alunecare si lame cu zimti fini. Forma manerelor permite amplificarea fortei de taiere, facilitand astfel utilizarea.

-Recipient dozare alcool izopropilic cu capac de inchidere. 100 ml

-Unealta de dezizolare manta cablu cu armatura: Unealta profesionala ideala pentru cabluri cu armaturi din otel, sau aluminiu. Se utilizeaza cu succes pe toate tipurile de cabluri de fibra optica.

-O unealta usoara dotata cu dispozitiv cu arc ce este utilizata pentru inlaturarea stratului secundar de izolatie din cablurile cu tuburi lejere. Unealta este dotata cu 3 lame ajustabile.

-Stripper cu 3 gauri: Unealta prezinta trei gauri de diametre diferite pentru inlaturarea tuturor invelisurilor prezente in pigtailuri.

 
Traducere
Informatii Producator
Alte produse