Set probe Aaronia PBS1 & PBS2


Cod Produs [TP.PBS]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Antene Seria BicoLOG

Material de ecranare magnetica MagnoShield FLEX >>

Set probe Aaronia PBS1 & PBS2

Pachetul contine:

5 probe cu conectori BNC, pre-amplificator (pentru versiunea PBS2) servieta de transport si manual in limba engleza.

Descriere:
Set de probe pentru SPECTRAN NF-5000 si HF-6000 de la Aaronia care permite masurarea si localizarea surselor de interferenta intre 100kHz si 1GHz sau 3GHz pentru setul PBS2 pentru diferite circuite electronice dar si realizarea de masuratori EMC generale.
Setul este compus din 5 probe:3 probe pentru masurari ale campului magnetic si doua probe pentru masurari ale campului electric.
Pentru realizarea masuratorilor in conditii de siguranta toate cele 5 proble sunt acoperite cu un strat electroizolant.
Setul PBS2 contine in plus un pre-amplificator de performanta care permite masurarea surselor de interferente mai slabe, marind senzitivitatea aparatului cu 40 dB cel mult.
Acestea sunt caracterisici care il fac perfect pentru a localiza sursele de interferente conform standardelor EN55011, EN55022 sau EN50371 (clasa A sau B).
Performanta acestuia se poate re-evalua dupa implementarea modificarilor necesare circuitului. In acest mod, se poate renunta la testele costisitoare din cadrul laboratoarelor EMC.

 
Traducere
Informatii Producator
Alte produse