Stabilizator de tensiune 30kVA, trifazic, cu servomotor


Cod Produs [5253]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Stabilizator trifazic de 60kVA / 42 KW. NextraCOM - SBW-60KVA

CABLU UTP CAT5E(RIGID) 4X2X0.5 >>

Stabilizator de tensiune 30kVA, trifazic, cu servomotor

 

Stabilizator automat de tensiune alternativa din Seria EA-SVC (Servo-Motor-Control)
 
 
Stabilizatorul automat de tensiune alternativa este compus dintr-un regulator de tensiune, un circuit control de esantionare si un servomotor. Cand tensiunea de intrare sau consumul se schimba, circuitul de control va amplifica si esantiona tensiunea iar servomotorul se va roti in directia dorita astfel se regleaza tensiunea pana ce tensiunea de iesire este stabilizata.
Acest aparat se monteaza intre sursa de alimentare si sarcina, minimizand variatiile tensiunii de alimentare pana la limitele impuse de performantele aparatului comutator, cand variaza :
 
- tensiunea de alimentare
- consumul sau sarcina 
- frecventa retelei electrice
- conditiile de mediu (presiune, temperatura).
 
Acest tip de stabilizator are dimensiuni reduse, o greutate mica si prezinta mai putine distorsiuni de unda la iesire. Stabilizatoarele de tensiune sunt folosite intensiv in sistemele electrice care necesita tensiune constanta (centrala electrica, centrala termica,  echipamente de telecomunicatii, ) cat si in domenii ca productia industriala, cercetare stiintifica, domeniul medical.
 
Regulatoarele electromecanice se folosesc pentru reglarea tensiunii alternative in dispozitivele de putere mare.
 
Functii
 
a. Tensiune de iesire stabilizata: 220V ± 3% respectiv 380V ± 3%
b. Spectru larg al tensiunii de intrare si caracteristici de compatibilitate a sarcinii
c. Protectie la fluctuatii de curent, subtensiune si supracurent, supratensiune, fapt ce garanteaza siguranta aparatelor alimentate si protectia terminalelor electrice.
d. Perioada de utilizare lunga: intrerupatorul rapid poate proteja in mod repetat aparatura la scurt circuit sau suprasarcina, iar peria de carbon (C1017), prelungeste eficient durata de functionare a stabilizatorului.
e. Afisajul indica supracurentul sau subtensiunea, supratensiunea, pentru ca utilizatorul sa poata folosi stabilizatorul in mod eficace.
 
Specificatii
 
  Monofazic Trifazic
Tensiune intrare 160V-250V 277V-433V
Tensiune iesire 220V±3% 380V ±3%
Frecventa 50/60Hz
Capacitati

500 VA, 1 KVA, 2 KVA, 3 KVA, 5 KVA,

10 KVA, 15 KVA, 25 KVA, 30 KVA

3 KVA, 6 KVA, 10 KVA, 15 KVA, 20 KVA,

30 KVA, 50 KVA, 60 KVA

Protectie supratensiune 250V±5V 433V±5V
Protectie tensiune scazuta 183V±5V 277V±5V
Rezistenta  >2M OHM
Tensiune 1500VAC 1 minut 
Timp raspuns ± 10% schimbare <1s 
Mediu
Umiditate=95%, -10oC~+45 oC, fara vibratii, praf,
substante caustice, combustibili, gaz, bine aerisit
Distorsiuni de unda Fara distorsiuni de unda
Dimensiune (WxDxH) 330 x 380 x 752
Greutate neta (Kg) 51
Greutate bruta (Kg) 54.2
 
Instructiuni de operare
 
a. Alegeti stabilizatorul de tensiune in functie de consumul aparatelor folosite. Ca exemplu, pentru frigider, aer conditionat, trebuie sa alegeti o valoare de 1.5 ~ 2 ori mai mare decat consumul echipamentului; pentru alte aparate cu consum redus alegeti 1.2~1.5 ori consumul.
b. Pentru a evita supraincarcarea, acest stabilizator nu depaseste capacitatea de incarcare de 40% la 110V si 50% la 110V si 220V in acelasi timp.
c. Selectati conectorul corespunzator si conectati aparatul; comutati pe pozitia ON, si pe afisaj va aparea 220V, apoi conectati consumatorul.
d. Reglati aparatul pe trecere directa, invartiti comutatorul de modificare a tensiunii, verificati daca tensiunea pe cele trei faze A,B,C este in parametrii normali dupa care puteti utiliza stabilizatorul.
e. Acest stabilizator are o functie suplimentara care asigura protectie cand una dintre cele trei faze e cazuta, la supratensiune sau la subtensiune. Protectia opreste automat stabilizatorul.
f. Cand aparatul intra in regimul de protectie, indicatorul pentru protectie este aprins. Stabilizatorul reporneste automat cand tensiunea revine la normal.
g. Intre transformator si peria de carbon ramane un spatiu liber. Introduceti o hartie abraziva cu granulatia zero cu partea abraziva inspre perie. Frecati peria cu bucata de hartie abraziva pentru a o curata, dupa care pozitionati peria astfel incat sa faca contact pe transformator.
h. Deconectati stabilizatorul, daca reteaua de curent prezinta probleme majore.
 
Instructiuni de siguranta
 
a. Stabilizatorul trebuie plasat intr-un loc aerisit si uscat (exclus bucatarii sau bai); Nu utilizati lichide in apropierea aparatului si nu blocati orificiul de racire.
b. Stabilizatorul trebuie asezat pe o suprafata plana. Nu inclinati si nu asezati stabilizatorul pe una din laturi.
c. Asigurati-va ca regulatorul de tensiune este impamantat corect.
d. Va recomandam ca instalarea, conectarea si reglarea stabilizatorului sa fie facuta de catre un electrician profesionist.
e. Nu utilizati capace din plastic pentru protectia conectorilor.
 
Traducere
Informatii Producator
Alte produse