Cleste pt Sertizat Cablu PC-Tel


Cod Produs [1.102.1243]

Pentru amanunte suplimentare cu referire la: caracteristici, stoc, pret, termen de livrare, ale acestui produs, sunati la 0745.063.200 sau 0767.820.422 !

<< Cleste pt Sarma ( CR-VN )

Cleste pt Taiat Bolturi >>

Cleste pt Sertizat Cablu PC-Tel
Instructiuni
Clestele este destinat taierii, dezizolarii si sertizarii cablurilor multi-conductor cu fise de conectare cu 4, 6 si 8 pini (conductori).
1.Taiati cablul multi-conductor la lungimea dorita.
Capetele cablului trebuiesc taiate drept si nu inclinat.
2.Introduceti cablul intre lamele pentru dezizolat. Strangeti manerele si trageti clestele in asa fel incat cablul sa ramina perpendicular pe cleste.
Daca s-a procedat corect se va inlatura izolatia exterioara fara a fi afectata izolatia individuala a conductoarelor din interior.
3.Introduceti partea dezizolata a cablului in fisa. Asigurativa ca conductor are pozitia corecta si ca a ajuns pana sub contactele aurii.
Asezati fisa de conectare in locasul corespunzator marimii ei, orientata cu contactele aurii spre pintenul crenelat, asezind partea din fata pe opritor.
Impingeti cablul spre fise si strangeti manerele cu fermitate impingand contactele aurii peste fire si sertizand clema prin fixarea izolatiei cablului.
ATENTIE ! NU lasati aceasta unealta la indemina copiilor !
Aceasta unealta are lame cu taisul foarte bine ascutit cu care va puteti rani !
NU folositi niciodata acesata unealta la cablurile aftate sub tensiune !
 
Traducere
Informatii Producator
Alte produse